88% potrošača će napraviti online provjeru prije nego što se odluči za kupnju

Danas potrošači redovito koriste internet za donošenje konačnih odluka u kupnji. Prema istraživanjima 88% potrošača će napraviti online provjeru prije nego što se odluči za kupnju, a u toj njihovoj odluci najveći udio će imati reference koje prikaže Google pretraživanje i preporuke. Ovo se dokazalo kao najefikasniji način oglašavanja.

Google zaobilazi 90% sadržaja Interneta. Kako biti među 9,37% onih koje Google ne zaobilazi?

Treba vam marketing prema ciljanim kupcima, optimiziran za tražilice, s biranim ključnim riječima i povratnim linkovima. I svega toga što više, i na način kako to Google razumije i voli.

Tvrtkama nudimo upis na 130+ gradskih portala optimiziranih za tražilice, s biranim ključnim riječima i povratnim linkovima (primjer 1primjer 234, … 131) Na ovaj način dobivate efekt 130+ poslovnica. Potrošačima pružate jasnu predodžbu o proizvodima i uslugama koje nudite a 130+ portala radi za vas 24 sata dnevno 365 dana u godini kao vaš najvrijedniji i najodaniji zaposlenik. 

Ovakva vrsta oglašavanja je koncipirana kao preporuka i mreža povjerenja. 130+ drugih Internet stranica govori o vama, vašim proizvodima i uslugama i ima povratni link prema vašoj stranici. Time diže vrijednost vaše web stranice, bolje pozicionira vaše proizvode i usluge u tražilicama. Pomoću ovakve online prezentacije poslovanja vaša prodaja se širi i izvan vašeg ureda, mjesta, regije. Preporuke ostaju trajno na portalima što stvara veliki učinak. Svi portali su lokalno optimizirani za 130+ gradova u Hrvatskoj. 

Bolja pozicija na Googleu znatno povećava broj posjeta. Bolja vidljivost značajno jača Vaš brend i podiže reputaciju kod klijenta/kupca. Popeti se na prvu stranicu Googlea znači rast od 80%. Kada klijenti koriste tražilicu za istraživanje proizvoda i usluga neka im tražilica isporučuje bogatiji popis web stranica na kojima se preporučuje upravo Vas. 

Profili vaše tvrtki na 130+ portala izrađuju se prema vašoj želji. Profili uključuju tekst, slike, galerije, proizvode, kontakt podatke kao aktivne linkove, lokaciju na karti s mogućnošću navigacije, povratne linkove, ključne riječi. 

Tvrtke koje naruče objavu profila u paketu dobivaju i besplatnu objavu promotivnog članka na svih 130+ portala.

ONE.easy marketing / hello@linkaj.me / +385 99 35 777 39